Koffiewinkel Espressomachines & Koffie apparaten

CasaBarista is geen gewone koffiewinkel, maar een koffiespeciaalzaak waar u op afspraak persoonlijk wordt geholpen door onze Barista. In Harderwijk-Zeewolde bent u welkom bij Pieter Overberg voor professionele uitleg van espresso apparaten van CasaBarista. Koffiewinkel voor topklasse koffie bij u thuis of horecazaak. U bent van harte welkom voor:

  • Espresso apparatuur, koffie & accessoires voor thuisgebruik
  • Horeca koffielevering, advies & inrichting van koffiebars
  • Barista workshops & training
  • Technische servicedienst

Het is zo fascinerend dat smaak zich blijft ontwikkelen. Totdat ik midden twintiger was dronk ik geen koffie of espresso. Eerst maar eens proberen met heel veel melk en suiker, ik was nog niet overtuigd. Mijn nieuwsgierigheid won het van de angst voor het onbekende in die bloedhete zomer.

De koffie die de Italianen dronken was ook nog eens weinig en ingewikkeld. Grote espressomachines van RVS en chroom werden met veel show en gesis ingezet om een heel klein kopje van het “zwarte koffie wonder” op de bar te presenteren. Altijd in gezelschap van een klein glaasje water en een vriendelijke glimlach.

“Un caffè per favore” en wham, daar was het! De echte smaak waar ik tijdens het koken en proeven altijd naar op zoek ben. Een nieuwe liefde was geboren en dat is tot op de dag van vandaag nog steeds zo.

Graag wil ik u meenemen naar dat ene magische moment. Om te genieten van de Italiaanse smaak en ambiance. Zodat u dit dagelijks zelf kan ervaren, samen met gasten of familie.

Graag tot caffè!

Pieter Overberg
CasaBarista Harderwijk-Zeewolde

Koffiewinkel espressomachines koffie apparaten CasaBarista Harderwijk-Zeewolde