Koffiespecialist: wij laten u genieten van koffie

CasaBarista is een koffiespecialist vóór en dóór echte koffieliefhebbers. Onze missie is om u en uw gasten te laten genieten van topklasse koffie. Zowel thuis, in de horeca, op feesten & events of inhouse koffiebar op kantoor.

U bent bij onze Barista's welkom voor topklasse espresso- en koffieproducten en services. Als koffiespecialist zijn onze Barista's (=meester koffiezetter) zijn wij gecertificeerd door de Specialty Coffee Association Europe. Dus bij wie kunt u beter terecht voor een deskundig advies? Op afspraak wordt u persoonlijk geholpen met 100% aandacht, ook buiten kantoortijd. En door ons landelijk netwerk van Barista Shops is een locatie nooit ver uit de buurt.

Koffiespecialist met topklasse koffieproducten

CasaBarista levert bewust een select assortiment en geen 101 merken, die we niet van binnen en buiten kennen. Onze apparatuur, koffie & accessoires garanderen topklasse verse koffiesoorten. Zoals u die drinkt in de beste espressobars. Bij onze shops krijgt advies over de espresso apparaten, technieken en het bereiden van koffiesoorten. We willen graag dat u een goede keuze maakt en na aankoop direct aan de slag kan. Bij aankoop krijgt u eigenlijk een persoonlijke mini-barista-workshop kado, plus onze unieke barista handleiding bij elke espressomachine!

Hoofdimporteur & Technische dienst

CasaBarista is hoofdimporteur van de beste koffiemerken. Wij werken zonder tussenschakels en kopen direct in bij producenten, dit biedt klanten een scherpe prijs en interessante primeurs. En het geeft ons direct toegang tot méér dan 100 jaar espresso ervaring en service ondersteuning. Bovendien hebben wij een eigen technische dienst, waar u direct terecht kan voor onderhoud of mogelijke reparaties.

Webshop met handige thuisbezorging

Weet u al precies wat u wilt? Of blijft u liever thuis? Dan biedt onze handige webshop uitkomst. Alle koffieproducten zijn hier online te bestellen en bezorgen wij binnen 24 uur op uw adres.

Lees over hoe onze klanten CasaBarista ervaren.

Bent uzelf gevorderd koffieliefhebber met passie én ondernemend, dan kunt u deelnemen aan ons franchise concept.

Koffiespecialist met unieke persoonlijke service casabarista