Koffiemolens verse koffiemaling & espresso

Macap koffiemolens

Macap is sinds 1930 een van de toonaangevende producenten van koffiemolens. Duurzame Italiaanse koffiemolens voor thuis of zakelijk uit Venetië. Zo was Macap het eerste merk met een digitale grind-on-demand koffiemolen.

Quamar koffiemolens

Quamar produceert legendarische Italiaanse koffiemolens in een aantrekkelijk nieuw jasje. Met behoud van de professionele maalschijven, motor en componenten. Nu met een zeer aantrekkelijke prijs, voor thuis of horeca.

Mazzer koffiemolens

Mazzer produceert sinds de jaren '50 Italiaanse koffiemolens. Inmiddels leverbaar in meer dan 70 landen en de grootste producent van topklasse koffiemolens. De Mazzer Mini is al lange tijd een betrouwbare keuze van barista's wereldwijd.

Compak koffiemolens

Compak produceert uitstekende koffiemolens. Handige compacte apparaten met fraai compact design. Ideaal voor thuis of kleinzakelijk gebruik.

Bezzera & Rocket koffiemolens

Bezzera en Rocket produceren uitstekende koffiemolens. Handige compacte apparaten met fraai compact design. Ideaal voor thuis of kleinzakelijk gebruik.

Mahlkönig koffiemolens

Mahlkönig staat al sinds 1924 aan de top als producent van professionele en innovatieve koffiemolens. Bekend om de Duitse kwaliteit en betrouwbaarheid. Deze koffiemolens vind je in de beste espressobars.

Koffiemolens, bonenmalers voor verse espresso koffiemaling. Mazzer, Macap, Mahlkonig, Quamar, Bezzera, Isomac.