Koffiebar op kantoor met verse koffieservice

Uw koffiebar op kantoor met verse koffieservices van baristaklasse? CasaBarista levert voor organisaties een inhouse koffiebar met professionele Barista. Lekkere verse koffie is immers een perfect visitekaartje voor uw personeel én klanten. Zij waarderen met zorg bereide koffiesoorten op basis van verse ingrediënten. Hun smaak ontwikkelt zich en men stelt steeds hogere eisen aan de koffiekwaliteit. Wij bieden een aantrekkelijk koffieconcept als bijzondere aanvulling op de koffieautomaat. Een Italiaanse koffiebar die flexibel inzetbaar en aangepast is aan uw locatie. Met persoonlijke koffieservice: de Barista (´meester koffiezetter´), die alle koffiesoorten op maat vers bereidt voor gasten.

Topkwaliteit koffie met Italiaanse koffiebar

Waarom een eigen koffiebar voor uw kantoor? Men is niet altijd tevreden over de koffiekwaliteit uit automaten. Dat is te verklaren omdat er soms geen kwaliteitskoffie wordt gebruikt en de apparatuur niet is uitgerust met professionele componenten zoals die in de horeca worden toegepast. En een koffieautomaat evenaart nu eenmaal niet de kwaliteit van handbereide koffie door een vakkundig Barista. Met onze professionele koffiebar krijgt u wél verse koffie zoals u die drinkt in de beste espressobars of op een Italiaanse piazza. Dat proeven uw medewerkers gasten en klanten! Naast de koffieautomaat geeft u hen hiermee keuzevrijheid en een unieke smaakbeleving. Bovendien is een Italiaanse koffiebar een mooie blikvanger op kantoor waarmee u zich onderscheidt en aantrekkelijk netwerkplek voor uw organisatie.

Barista service: verse koffie met een glimlach

De Barista bereidt vakkundig een ruim assortiment aan verse koffiesoorten: handmatig naar Italiaanse traditie. Van gewone koffie, cappuccino, espresso tot latte macchiato. Elk kopje koffie wordt vers gezet en op maat naar smaak van de klant. Alle producten zijn zorgvuldig samengesteld voor een stijlvolle presentatie en professionele uitstraling. Door deze smaakbeleving investeert u in tevreden medewerkers, klanten en bezoekers. De koffiebar levert desgewenst ook `Coffee-to-Go` met verse koffie in bekers. Handig voor medewerkers onderweg, of om aan bezoekers mee te geven.

Flexibel inzetbare koffiebars

Onze koffiebars zijn compact en flexibel inzetbaar op locaties. Hiernaast zijn de koffiebars zelfvoorzienend, alleen stroom en een watervoorziening zijn voldoende. Daarom is er altijd wel een geschikte plek op kantoor te vinden. Verder is CasaBarista gespecialiseerd in mobiele Vespa espressobars. Deze kunnen eenvoudig verplaatst worden en zijn zowel binnen als buiten inzetbaar. Handig voor als u een feest, training, teambuilding of opening heeft en een koffiebar tijdelijk op een andere plek wenst.

Specialty Coffee Association Europe certificatie

Om goede kwaliteit koffie naar Italiaanse traditie te serveren zijn kennis, vaardigheden & passie van de Barista essentieel. CasaBarista beschikt over een landelijk Barista netwerk. Als professioneel koffie en espressospecialist hebben wij een eigen Koffie Academy. Onze Barista's zijn gecertificeerd door de Speciality Coffee Association Europe (SCAE). Zodat uw medewerkers en klanten verzekerd zijn van topklasse koffie en bediening.

Koffiebar op kantoor bij Mercedes Maastricht