Koffie zakelijk espressobars

Topklasse verse koffie is hét visitekaartje van uw horecazaak, op kantoor of tijdens een feestelijk evenement. CasaBarista biedt met koffie zakelijk de ondersteuning die u wenst. Van verse koffie tot en met een complete inrichting van professionele espressobars, of de inzet van Barista's en training van medewerkers. Tevens kunt u onze mobiele Italiaanse koffie- en theebars huren met all-inclusive Barista services tijdens uw event, opening, beurs of feest. Een perfect visitekaartje voor gasten!

Koffie Theebar op events
Mobiele koffie- en theebars in klassieke Italiaanse wagen met all-inclusive koffie- en theeservices. Onze professionele Barista's bereiden de lekkerste verse dranken voor uw gasten op een event, beurs, opening, feest of bij teambuilding. Binnen of buiten.
Horeca koffiebar
Inrichting van professionele koffiebars en koffielevering voor horeca. Met Barista kwaliteit verse koffie voor uw gasten. Koffieconcept naar wens: van advies, apparatuur, koffie, servies, Barista training tot onderhoud.
Kantoor koffiebar
Koffielevering of inrichting van unieke Italiaanse koffiebars op kantoor. De lekkerste koffie van topkwaliteit voor uw personeel. Inclusief Barista service of training van personeel.
Koffiebar bij Mercedes Maastricht