Webshop espressomachines topklasse koffie apparatuur

Webshop met espressomachines voor thuis of zakelijk gebruik, voor de lekkerste verse koffiesoorten. Webshop met espressomachines en alle koffieproducten. Snelle 24uurs thuisbezorging of ophalen met demonstratie bij onze baristashops in Nederland & België. Secure iDeal betaling. Gratis baristahandleiding bij aankoop espressomachine. CasaBarista is koffiespecialist met eigen technischedienst voor onderhoud & service.  

Espressomachines

 • Bezzera BZ09

  De Bezzera BZ09 is het prijsvoordelige ontwerp van Bezzera, de originele uitvinder van de espresso in 1901. Een échte Italiaanse compacte espressomachine voor de koffieliefhebber! Gebaseerd op z'n duurdere broertje de BZ07 met dezelfde professionele verchroomde zetgroep. Fraai Italiaans ontwerp met gepolijst RVS behuizing. Uniek aan de Bezzera BZ09 is de optimale temperatuurcontrole, met twee verwarmingselementen die direct in de koffie zetgroep zijn verwerkt. Hierdoor is de koffie zetwatertemperatuur uitermate stabiel: essentieel voor perfecte koffie. Bovendien is de espressomachine snel warm zodat je vlug verse koffie kan zetten. De stoomkraan voor melkschuim wordt bediend met het handige "push & go" systeem. Door te duwen aan de hendel krijg je direct 100% stoompower. Geen gedraai meer aan kranen! Intern is de Bezzera BZ09 voorzien van professionele koperen boiler en leidingen. Bovendien is de nieuwste feature toegevoegd: je kunt handmatig de boilertemperatuur bijstellen via een thermostaat met handige °Celcius aanduiding. Hiermee kan je de perfecte koffiesmaak van jouw favoriete koffiebonen merk beïnvloeden.

  Topklasse Espressomachine

  • Professionele verchroomde
  • ... More

 • Bezzera BZ10

  De Bezzera BZ10 is het espresso apparaat ontwerp van Bezzera met de nieuwste features. Een échte Italiaanse espressomachine voor de liefhebber, geproduceerd door de uitvinder van de espresso! Met professionele prestaties door de warmtewisselaar voor direct koffie en stoom, plus een zwaar verchroomde zetgroep. Fraai compact gebouwd in volledig gepolijst RVS. Uniek aan de Bezzera BZ10 is de optimale temperatuurcontrole, met twee verwarmingselementen die direct in de zetgroep zijn verwerkt. Hierdoor is het koffiewater temperatuur uitermate stabiel: essentieel voor een perfecte espresso. Verder worden de kranen voor stoom en heet water bediend met het handige "push & go" principe. Door te duwen aan de hendel krijg je direct 100% stoompower en waterafgifte. Geen gedraai meer aan kranen! Laatste model espressomachine met 'fixed' kranen die open blijven staan tijdens gebruik, bij oudere espressomachines gebeurt dit handmatig.

  Topklasse Bezzera BZ10 espressomachine

  • Professionel
  • ... More

 • Bezzera Galatea Domus (vibra pump / reservoir)

  Bezzera is de Milanese uitvinder van de espresso en sinds 1901 producent van de beste Italiaanse espressomachines. De Bezzera Galatea Domus is het topmodel dat is ontwikkeld. Volledig met de hand samengesteld en in luxe gepolijst RVS en chroom uitgevoerd. In klassieke Italiaanse retro stijl, maar uitgerust met de nieuwste techniek en beste professionele materialen. De beste kwaliteit Italiaanse espressomachine voor de enthousiaste koffieliefhebber.

  Topklasse Espressomachine

  • Professionele Faema E61 k
  • ... More

 • Bezzera Galatea Rotary (vast / main water)

  Italiaans design top espressomachine: de retro Bezzera Galatea Rotary. Bezzera is de oorspronkelijke uitvinder van espresso en sinds 1901 producent van de beste Italiaanse espresso apparatuur. De Bezzera Galatea is het topmodel dat de afgelopen 2 jaar is ontwikkeld. Volledig met de hand samengesteld en in luxe chroom uitgevoerd. In retro Italiaanse stijl maar uitgerust met de nieuwste techniek en beste materialen. De professionele rotary pomp werkt zeer stil en biedt direct constante druk op de zetgroep, waardoor de perfecte koffie extractie ontstaat. Uitgerust met vastwater aansluiting zodat je nooit meer water hoeft bij te vullen. Topklasse barista espressomachine voor de échte Italiaanse koffieliefhebber.

  Topklasse Espressomachine

  • Professionele Faema E61
  • ... More

 • Bezzera Magica (vibra pump / reservoir)

  Bezzera Magica espressomachine van de Milanese uitvinder van de espresso en sinds 1901 producent van de beste Italiaanse espressomachines. De Bezzera Magica espressomachine is één van de Bezzera topmodellen. Volledig met de hand samengesteld en in luxe gepolijst RVS en chroom uitgevoerd. In klassieke Italiaanse retro stijl, maar uitgerust met de nieuwste techniek en beste professionele materialen. Met de befaamde Faema E61 zetgroep, warmtewisselaar voor gelijktijdige koffie en stoom, 2 manometers & heetwater tap. De beste kwaliteit Italiaanse espressomachine voor de enthousiaste koffieliefhebber.

  Topklasse Bezzera Magica espressomachine

  • Profession
  • ... More

 • Bezzera Magica PID (vibra pump / reservoir)

  Bezzera Magica espressomachine van de Milanese uitvinder van de espresso en sinds 1901 producent van de beste Italiaanse espressomachines. De Bezzera Magica espressomachine is één van de Bezzera topmodellen. Volledig met de hand samengesteld en in luxe gepolijst RVS en chroom uitgevoerd. In klassieke Italiaanse retro stijl, maar uitgerust met de nieuwste techniek en beste professionele materialen. Met de befaamde Faema E61 zetgroep, warmtewisselaar voor gelijktijdige koffie en stoom, 2 manometers & heetwater tap. De beste kwaliteit Italiaanse espressomachine voor de enthousiaste koffieliefhebber.

  Topklasse Bezzera Magica espressomachine

  • Profession
  • ... More

 • Bezzera Mitica (vibra pump / reservoir)

  Bezzera Mitica espressomachine van de Milanese uitvinder van de espresso Bezzera en sinds 1901 producent van de beste Italiaanse espressomachines. De Bezzera Mitica is één van de topmodellen. Volledig met de hand samengesteld en in luxe gepolijst RVS en chroom uitgevoerd. In klassieke Italiaanse stijl, maar uitgerust met de nieuwste techniek en professionele materialen. Met fameuze Faema E61 zetgroep, warmtewisselaar voor gelijktijdig koffie en stoom, 2 manometers & heetwater tap. De beste kwaliteit Italiaanse espressomachine voor de enthousiaste koffieliefhebber.

  Topklasse Bezzera Mitica espressomachine

  • Profession
  • ... More

 • Bezzera Strega

  De Bezzera Strega is het nieuwste ontwerp van Bezzera uit Milaan. Een klassieke handhevel espressomachine mét unieke temperatuurstabiliteit door verwarmingselementen die direct in de zetgroep zijn verwerkt. Essentieel voor een perfecte espresso extractie. Hiermee biedt Bezzera een "best of both worlds" espressomachine. Met de voordelen van de professionele lever/handhevel zetmethode gecombineerd met de laatste innovatieve technologie op het gebied van temperatuurbeheersing. Een échte Italiaanse espressomachine voor de koffieliefhebber, geproduceerd door de uitvinder van de espresso. Met perfecte prestaties door de lever/handhevel zetgroep die afkomstig is uit de professionele horecaserie van Bezzera espressomachines. Maar nu beschikbaar voor de thuisbarista! Fraai compact gebouwd in volledig gepolijst RVS en chroom.

  Topklasse Bezzera Strega espressomachine

  • Profession
  • ... More

 • Expobar Brewtus IV

  De Expobar Brewtus IV espressomachine is hét vlaggenschip van Expobar. Perfect voor de barista thuis of zakelijk gebruik: met twee boilers, PID, eco functie & E61 Faema zetgroep. Afgelopen maanden heeft CasaBarista met Crem Europa nieuwe wensen ontwikkeld voor de ultieme Barista espressomachine. De Expobar Brewtus IV espressomachine is nu verbeterd met nog méér functies en professionele features:

  • Eco functie met 2 schakelaars. Je kunt nu de twee
  • ... More

 • Expobar Brewtus IV Rotary (vast / main water)

  De Expobar Brewtus IV Rotary: voor koffieliefhebbers die alleen het beste willen. Dit topmodel van Expobar heeft de Brewtus IV als basis en gaat een stap verder in professionaliteit. De Expobar Brewtus IV Rotary espressomahine is namelijk uitgerust met een duurzame rotatiepomp, een zware professionele motor en vastwateraansluiting. Deze kwaliteit wordt normaal alleen toegepast in espressomachine binnen de horeca, maar is nu bereikbaar voor thuis of op kantoor. Deze ultieme barista espressomachine levert een zeer stabiele pompdruk en fijne afstelmogelijkheid, ideaal voor de perfecte espresso. Bovendien heeft de rotatiepomp een stille werking en zeer lange levensduur. Door de vastwateraansluiting hoeft u nooit meer water bij te vullen. De engineers van Expobar hebben knap werkt verricht met het inbouwen van de omvangrijke rotarypomp binnen de Expobar Brewtus Rotary, terwijl de behuizing en omvang intact zijn gebleven.

  Topklasse Espressomachine

  • Professionele Faema E61 k
  • ... More

 • Expobar Office Leva / Lever

  De Expobar Office Leva / Lever is een zeer robuuste en klassiek vorm gegeven espressomachine. Dankzij de warmtewisselaar kan je altijd gelijktijdig koffie zetten, stomen en kokend water tappen. Met deze E61 espressomachine zet je de lekkerste koffiesoorten voor nog geen duizend euro, dat zie je nauwelijks bij andere merken. Bovendien handig in gebruik door antikalkfilter in het waterreservoir. Duurzame, stoere kwaliteitsmachine in RVS en chroom. Met unieke Nederlandse gebruiksaanwijzing en Barista tips. "The best Value for Money You can get!"

  Topklasse Espressomachine

  • Professionele Faema E61 k
  • ... More

 • Expobar Pulser

  Schijn bedriegt. De Expobar Pulser is eenvoudig in gebruik en uiterlijk. Maar intern zit een professionele Faema E61 koffie zetgroep en warmtewisselaar in de espressomachine verborgen. Voor gelijktijdig gebruik van koffie, stoom en heet water. De Pulser is bij Expobar het instapmodel voor professionele espressomachines. Met het grote voordeel: er zijn veel onderdelen gebruikt van "dure broertjes", de Expobar Lever en Brewtus. De espressomachine is zwaar uitgevoerd met koperen geïsoleerde koffieboiler en complete RVS behuizing. Perfect voor prijsbewuste koffieliefhebbers die kwaliteit zoeken. Met unieke Nederlandse gebruiksaanwijzing en Barista tips.

  Topklasse Espressomachine

  • Professionele E61 koff
  • ... More

 • La Nuova Era Cuadra (Black/White/Red/Yellow)

  De La Nuova Era Cuadra is dé Ferrari onder de espressomachines. Gestroomlijnd Italiaans design met oog voor detail. Exclusief merk dat je maar weinig tegenkomt. Voor liefhebbers van kwaliteit espresso in Italiaanse stijl. Onderscheidende kleuren verzekeren dat je één van de weinige bezitters bent. De espressomachine is snel op temperatuur en heeft een stille werking. Duurzame kwaliteit espressomachine in RVS en hoogwaardig kunststof. Met unieke Nederlandse gebruiksaanwijzing en Barista espresso tips.

  Topklasse Espressomachine

  • Professionele Faema E61 k
  • ... More

 • Service Premium Garantie (Holland)

  Bij de aanschaf van een nieuwe espressomachine bij Casa Barista bieden wij de optie voor een Premium Garantie Service voor € 35 per jaar, tijdens de garantieperiode (max 2 jr) binnen Nederland.

  Pick-up, Replace & Return espressomachine

  Het is altijd vervelend als je een probleem krijgt met een nieuwe espressomachine. Uiteraard wordt dan binnen de garantieperiode het mogelijke defect kostenloos door ons verholpen. Om je nog meer te ontlasten, bieden we een handige Pick-up, Replace & Return van jouw espressomachine. Deze handige service kan je kiezen bij aanschaf van een espressomachine van Casa Barista. De defecte machine wordt dan bij je thuis opgehaald, je ontvangt tegelijkertijd een leen machine, zodat je nooit zonder verse koffie zit. Na reparatie worden de machines weer omgeruild.