Koffiezetapparaat Expobar Office Pulser

Expobar Office Pulser koffiezetapparaat voor verse koffie & espresso. Schijn bedriegt bij dit koffiezetapparaat. De Expobar Office Pulser is eenvoudig in gebruik en uiterlijk. Maar in de Expobar Office espressomachine zit een professionele Faema E61 koffie zetgroep, professionele boiler én warmtewisselaar verborgen. Voor gelijktijdig gebruik van koffie, stoom en heet water. De Pulser is bij de Expobar Office productlijn het instapmodel voor semi-professionele espressomachines. Met het grote voordeel: er zijn veel onderdelen gebruikt van "dure broertjes", de Expobar Office Lever en Brewtus. De espressomachine is zwaar uitgevoerd met koperen geïsoleerde koffieboiler en complete RVS behuizing. Perfect voor prijsbewuste koffieliefhebbers die kwaliteit zoeken. Met unieke Nederlandse gebruiksaanwijzing en Barista tips.

Topklasse Expobar Office Pulser koffiezetapparaat

 • Professionele E61 koffie zetgroep
 • Warmtewisselaar voor gelijktijdig koffie en stoom
 • Koperen boiler en leidingen
 • Milieubewust met boilerisolatie
 • Hogedruk pomp (15 bar)
 • Automatisch antikalk waterfilter in reservoir
 • Stoompijp en kokend watertap
 • Optie voor ESE koffie servings met speciale portafilter

Demonstratie, Advies & Aankoop

Bij CasaBarista krijg je persoonlijk advies van een professionele Barista. Onder het genot van handbereide koffiesoorten leer je alles over de apparatuur & Italiaanse koffiebereiding. Je bent van harte welkom bij onze Barista shops in: Amsterdam, Den Haag, Alkmaar, Arnhem, Amersfoort, Groningen, Den Bosch, Eindhoven, Breda, Antwerpen (B).

Of laat een bestelling gemakkelijk thuisbezorgen via onze webshop


Details Expobar Office Pulser:

Professionele Faema E61 koffie zetgroep

Deze fameuze koffie zetgroep is in 1961 ontwikkeld door Faema en sindsdien dé standaard voor topklasse koffiezetapparaten. Wat maakt de E61 koffie zetgroep van de Expobar Pulser zo bijzonder? De zetgroep is zwaar uitgevoerd met ruim 4 kilo aan staal. Het thermosyphon principe leidt continu heet water door de zetgroep. Dit biedt optimale thermische eigenschappen voor het koffiezetten. Hiernaast heeft de koffie zetgroep en filterhouder de grootste diameter in de markt (58 mm). Voor een perfecte extractie en crèma van de koffie. Met een aan/uit button bedien je eenvoudig het doorlopen van het water. Hiermee bepaal je de hoeveelheid en sterkte van de koffie. Elk kopje koffie uit de Expobar Pulser wordt zo "op maat" gezet volgens de gewenste smaak en optimale extractie. Een ander voordeel van de E61 industriestandaard is, dat het eenvoudig te onderhouden is en er altijd onderdelen voorradig zijn.

Koffiezetapparaat met Warmtewisselaar

De beste klasse koffiezetapparaten, zoals de Expobar Office Pulser, zijn uitgerust met warmtewisselaar, afkomstig uit de horeca. Deze techniek haalt het koffiewater direct uit het waterreservoir, leidt het door de warmtewisselaar (metalen buisje) naar de boiler, het koude water wordt zo indirect verwarmd door de hete koffieboiler (op circa 120° C) en bereikt met een optimale temperatuur de koffie zetgroep. Het grote voordeel hiervan is dat de koffieboiler continu op één stabiele (stoom)temperatuur wordt gehouden. Met de Expobar Office Pulser kan je daarom altijd direct stomen of kokend water aftappen en tegelijkertijd koffiezetten. Ideaal voor liefhebbers van cappuccino, latte macchiatto of espresso macchiatto. Eenvoudige espressomachines zonder warmtewisselaar halen het water direct uit de koffieboiler (op circa 100° C). Om te kunnen stomen moet je wachten tot de koffieboiler boven het kookpunt is (naar circa 120° C). Wil je daarna koffie zetten dan moet de koffieboiler weer afkoelen anders krijg je een verbrande, bittere koffie.

Stoompijp & Kokend Watertap

Expobar heeft nog een paar handige extra's aan de Office Pulser toegevoegd. Met een complete uitrusting van de stoompijp en aparte watertap. Een ander voordeel is dat de espressomachine is uitgerust met een volwaardige koperen boiler van 1.8 liter. Dit garandeert flinke stoompower voor perfect melkschuim. Heerlijk voor de cappuccino, latte macchiatto, caffè macchiatto, koffie verkeerd of warme chocomelk. De watertap van de Expobar Pulser levert direct kokend water: handig voor een kopje thee of bouillon. Eigenlijk is de Expobar Pulser espressomachine een complete warme dranken apparaat.

Milieubewuste Boilerisolatie

Expobar heeft als één van de weinige espressomerken de boilers geïsoleerd van haar koffiezetapparaten. Een energiebesparende en zuinige keuze. Maar het biedt meer voordelen. Door de isolatie worden de interne componenten in de espressomachine minder heet. En omdat de geïsoleerde koffieboiler minder snel afkoelt worden de thermostaten en verwarmingselementen minder belast, dat scheelt in de levensduur.

Laagwater Beveiliging in Expobar Office Pulser

 

Expobar heeft ook aan veiligheid gedacht. In het koffiezetapparaat zit een laagwater beveiliging. De machine schakelt automatisch uit als het niveau in het waterreservoir te laag is. Dit voorkomt dat de espressomachine droogkookt en defect raakt. Door het reservoir bij te vullen met water, start de Pulser weer.

Koffiekopjes Verwarmer op koffiezetapparaat

Bovenop de Expobar Office Pulser is een koffiekopjes plateau die indirect verwarmd wordt door de koffieboiler in de espressomachine. Een flinke ruimte om diverse koffiekopjes voor koffie, cappuccino en espresso te zetten. Bij deze espressomachine is de ruimte extra groot omdat de bovenzijde helemaal doorloopt tot de voorkant. Voorverwarmd keramiek is essentieel voor versgezette koffie.

Automatische Ontkalker in Expobar Office Pulser

Kalk vormt een potentieel gevaar voor elk koffiezetapparaat. Om kalkaanslag te voorkomen heeft de Expobar Pulser een koperen koffieboiler en leidingen, deze zijn minder gevoelig voor kalkaanslag. Bovendien is de espressomachine uitgerust met een automatisch waterfilter die aan de slang in het waterreservoir is bevestigd. Hierdoor wordt het water eerst ontkalkt voordat het door de espressomachine wordt geleid. Dit waterfilter moet je eens per 1 à 2 maanden vervangen.

Barista Espresso Handleiding

CasaBarista kent de slechte gebruiksaanwijzingen van espresso fabrikanten. Daar hebben we iets aan gedaan! Onze klanten krijgen een speciale Nederlandstalige Barista handleiding voor de Expobar Office Pulser. Met uitgebreide uitleg over de espressomachine, de functies, het koffiezetten en stomen van melk met praktische Barista tips. Inclusief onderhoudsplan om de Expobar Pulser espressomachine in topconditie te houden.

2 Jaar Garantie op Koffiezetapparaten

De Expobar Office Pulser heeft 2 jaar garantie. CasaBarista beschikt over een eigen technische servicedienst, zodat je snel en deskundig wordt geholpen. Onze klanten kunnen ook kiezen voor de Premium Garantie Service bij aanschaf van een espressomachine. Bij een mogelijk defect verzorgen wij de "Pick-up, Replace & Return" van de Expobar Office Pulser espressomachine tijdens de garantieperiode. Handig, want je kunt thuis blijven en krijgt een vervangende professionele espressomachine tijdens de reparatie. Zo zit je nooit zonder heerlijke koffie.

Optie: Aansluiting op Waterkraan

Als je wilt kan de Expobar Office Pulser koffiezetapparaat ook geleverd worden met aansluiting op een vaste waterkraan. Je hoeft dan nooit meer water bij te vullen en koffiekopjes van de espressomachine te halen. CasaBarista voert deze ombouw uit op verzoek. Dit kan direct bij aankoop of later als jouw situatie wijzigt. Het enige wat je nodig hebt is een extra waterkraantje in de buurt van de espressomachine.
Vastwateraansluiting (print folder)

Specificaties Expobar Office Pulser

 • Afmetingen koffiezetapparaat: 24cm B, 42cm D, 41cm H
 • 1.5 liter koperen koffieboiler
 • 2000 Watt verwarmingselement
 • 15 Bar hogedruk pomp
 • 3 liter waterreservoir
 • Gewicht 20 kg
 • 230 Volt

Meegeleverde Accessoires

 • Portafilter met 2-uitlopen
 • Filterbakjes voor 1 en 2 kopjes koffie
 • Automatisch antikalk waterfilter
 • Blindfilter voor reiniging koffie zetgroep
 • Kunststof tamper & maatlepel voor gemalen koffie

Handige Extra's voor Koffiezetapparaat

Bij aanschaf is het handig om direct aan de slag te kunnen en het koffiezetapparaat goed te kunnen onderhouden. Wat zijn bijvoorbeeld extra's voor de Expobar Office Pulser?

Links Expobar Office Pulser

Coffeegeek klantreviews Expobar Pulser koffiezetapparaat
Coffeegeek Professional First Look Expobar Pulser koffiezetapparaat
Whole Latte Love klantreviews Expobar Pulser koffiezetaparaat