CasaBarista Milano

Verse koffiebonen melange uit ambachtelijke branderij

De CasaBarista Milano koffiebonen zijn een heerlijk Italiaans melange uit eigen micro-koffiebranderij in Velp. Het is een harmonische compositie van Arabica en Robusta koffiebonen van hoge kwaliteit. Luchtdichte verpakking met "flavour saving valve". Verkoop  per 3 zakken x 1 kg. 

Smaak, type & gebruik
Het melange onderscheidt zich door het gebruik van meerdere koffiesoorten voor een écht Italiaanse melange. Onze koffiebranderij werkt ambachtelijk met lange ontwikkeltijd voor de koffiebonen en handmatig proces om zo veel mogelijk koffiearoma's te behouden. Bovendien levert de kleinschalige wekelijkse productie een supervers product: en dat proef je!   

Type: Italiaans koffiebonen melange
Branding: Medium donker gebrand
Gebruikadvies: espresso, cappuccino, ristretto, koffieautomaten
Compositie: Brazil Santos (arabica), India Cherry A/B (robusta), Indonesië Flores GR3 (robusta)

Proefnotitie van de CasaBarista Milano
"Zo, de eerste indruk is zeker goed! Mooie kwaliteit koffiebonen qua uiterlijk en consistentie. Geweldige geur na het openen...tja kakelvers. De smaak is mooi allround om de hele dag door te drinken, lekker rond en vol van smaak. De robusta geeft de benodigde pit, maar is meer op de achtergrond. Een gebalanceerde melange die niet alleen als klassieke Italiaanse espresso maar ook als cappuccino erg mooi is. Een dikke cremalaag gecombineerd met nootachtige smaken.

koffiebonen casabarista italiaanse verse koffie