Quamar M80M + 1 kg CasaBarista Milano boontjes

Deze Quamar M80M Italiaanse espressomaler is een echte krachtpatser met zijn 12 kg, 300 watt motor en 63mm diameter maalschijven. De molen is afgeleid van de legendarische Fiorenzato molens. Quamar heeft deze productie overgenomen. Met behoud van de degelijke professionele kwaliteit: zware maalschijven, motor en behuizing. Maar in een modern jasje én een aantrekkelijk prijs. De Quamar M80M is uitgerust met handige doseerder waarin je de exacte hoeveelheid koffiemaling voor 1 of 2 kopjes koffie maalt. De componenten zijn geselecteerd op de beste kwaliteit koffiemaling en duurzaamheid.

Maak gebruik van dit buitenkansje en begin direct met het maken van een Italiaanse Espresso samen met de 1 kg CasaBarista Milano boontjes die u van ons bij deze molen ontvangt. Let-op, de hopper is naar keuze: thuisbarista (laag = 500gr) of professioneel (hoog = 1 kg) 

Demonstratie, Advies & Aankoop

Bij CasaBarista krijg je persoonlijk advies van een professionele Barista. Onder het genot van handbereide koffiesoorten leer je alles over de apparatuur & Italiaanse koffiebereiding. Je bent van harte welkom bij onze Barista shops in: Amsterdam, Den Haag, Alkmaar, Arnhem, Amersfoort, Harderwijk/Zeewolde, Nijverdal, Groningen, Den Bosch, Eindhoven, Breda, Antwerpen (B).

Of laat een bestelling gemakkelijk thuisbezorgen via onze webshop